Ентони Бурден

Таг
6Вести

ЕНТОНИ БУРДЕН САМИОТ ЈА РАСКАЖУВА СВОЈАТА ЖИВОТНА ПРИКАЗНА ВО НОВ ДОКУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)

ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ НА ЕНТОНИ БУРДЕН ЗА ДА СЕ СОБЕРАТ ПАРИ ЗА НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО

РАСТЕ СТАПКАТА НА СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ КОИ СЕ САМОУБИВААТ

ШОУТО НА БУРДЕН МОЖЕ ДА ПРОДОЛЖИ СО ДРУГ ВОДИТЕЛ

ЌЕРКАТА НА ЕНТОНИ БУРДЕН НАСТАПИ НА КОНЦЕРТ ДВА ДЕНА ПО НЕГОВАТА СМРТ