ерџан кесал

Таг
2Вести

УСПЕШЕН АКТЕР Е ОНОЈ ШТО МОЖЕ ДА ГО ГЛУМИ ОНА ШТО ГО НЕМА ВО СЦЕНАРИОТО, ВЕЛИ ЕРЏАН КЕСАЛ, ГОСТИНОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ПРО-ЗА БАЛКАН“

СЦЕНАРИСТОТ НА КАНСКИОТ ПОБЕДНИК ОД 2011, „БЕШЕ ЕДНАШ ВО АНАДОЛИЈА“, ДОАЃА ВО СКОПЈЕ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“