есеи

Таг
2Вести

МАНЧЕВСКИ ПРЕКУ ЕСЕИТЕ СЕ ЗАНИМАВА СО НАШАТА ПОТРЕБА ОД СПОДЕЛУВАЊЕ ПРИКАЗНИ, КАЖА ПРОФЕСОРКАТА АНА ДИМИШКОВСКА НА ПРОМОЦИЈАТА НА НОВАТА КНИГА

„МИЛЧО НА ПРВИ ВТОРИ“, МУЛТИМЕДИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА НА МАНЧЕВСКИ