Етна

Таг
2Вести

ЖИВОТОТ ПОД ЕТНА – ЕРУПЦИИТЕ СЕ СПЕКТАКУЛАРНИ, НО ОСТАВААТ ТОНИ ПРАШИНА ВО ГРАДОВИТЕ

ЕТНА ГО ОСВЕТЛИ НОЌНОТО НЕБО ИСФРЛУВАЈЌИ ЛАВА ДО ВИСОЧИНА ОД 1.500 МЕТРИ