евро

Таг
2Вести

ЕВРО БАНКНОТИТЕ ЌЕ ДОБИЈАТ НОВ ДИЗАЈН, НИВНИОТ АВТОР СТРАВУВА ДЕКА ЌЕ ЈА ИЗГУБАТ НЕУТРАЛНОСТА