Европска комисија

Таг
3Вести

НОВИОТ СОСТАВ НА ЕВРОПСКАТА ВЛАДА Е ПРИМЕР ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ

ИЗБРАН ДИЗАЈНОТ НА НОВОТО СЕДИШТЕ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ВО БРИСЕЛ

ОЧЕКУВАМ ВО ЈУНИ ДА ДОБИЕМЕ ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, РЕЧЕ ПЕНДАРОВСКИ ЗА ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА