Европски музички награди

Таг
3Вести

ЕМ-ТИ-ВИ ГИ ОТКАЖА ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ ВО ПАРИЗ ПОРАДИ ВОЈНАТА НА ИЗРАЕЛ И ХАМАС

ШОН МЕНДЕС Е ГОЛЕМИОТ ПОБЕДНИК НА ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ НА ЕМ-ТИ-ВИ