европски оскари

Таг
2Вести

МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ КАНДИДИРАШЕ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ОСКАР ЗА НАЈДОБАР СТРАНСКИ ФИЛМ

„СТУДЕНА ВОЈНА“ НА ПАВЛИКОВСКИ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЕВРОПСКИТЕ ОСКАРИ