Евровизија

Таг
51Вести

УНИВЕРЗАЛНА ЌЕ БИДЕ ГОТОВА ДО 2131, ПРЕД МАКЕДОНИЈА ДА БИДЕ ДОМАЌИН НА ЕВРОВИЗИЈА, РЕКОА ВОДИТЕЛИТЕ НА „ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ“

ЕВРОВИЗИЈА ЌЕ БИДЕ ТЕМАТА НА ШОУТО „ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ“, КОЕ ЌЕ ИМА ДВЕ ПРЕТСТАВИ ВО ОПЕРАТА

ИЗРАЕЛ НЕМА ДА БИДЕ ИСФРЛЕН ОД ЕВРОВИЗИЈА, ОБЈАВИЈА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

ФИНСКИ И ИСЛАНДСКИ МУЗИЧАРИ ПОТПИШАА ПЕТИЦИЈА ИЗРАЕЛ ДА НЕ ОДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

МАКЕДОНИЈА ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД НЕ ОДИ НА ЕВРОВИЗИЈА, МРТ ЌЕ СЕ ФОКУСИРА НА СЛАВЕЊЕТО НА СВОЈОТ ЈУБИЛЕЈ

ГРИГОР КОПРОВ ЌЕ ПИШУВА ПЕСНА ЗА ДАДО ТОПИЌ ЗА ХРВАТСКИОТ ИЗБОР ЗА ЕВРОВИЗИЈА

МАЛМЕ ЌЕ БИДЕ ДОМАЌИН НА ЕВРОВИЗИЈА 2024

СЛОВЕНИЈА И АЛБАНИЈА ИМ СЕ ПРИДРУЖИЈА НА СРБИЈА И ХРВАТСКА ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОВИЗИЈА

67. ЕВРОВИЗИЈА ЌЕ ГИ ОБЕДИНИ КУЛТУРИТЕ НА УКРАИНА И ЛИВЕРПУЛ, МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ НЕ УЧЕСТВУВА

БИВШИОТ ПЕЈАЧ НА „СЕКС ПИСТОЛС“, ЏОН ЛАЈДОН, БИ МОЖЕЛ ДА ЈА ПРЕТСТАВУВА ИРСКА НА ЕВРОВИЗИЈА