„Езерски бисери“

Таг
2Вести

КОЛОС ЦУРИ И КИРА ГОГОЛАДЗЕ ПОБЕДИЈА НА „ЕЗЕРСКИ БИСЕРИ“ ВО СТРУГА

УМЕТНИЦИ ОД 15 ЗЕМЈИ НА АРТ ФЕСТИВАЛОТ „ЕЗЕРСКИ БИСЕРИ“ ВО СТРУГА