ЕЗЃАН АЛИОСКИ – ОД ОТПИШАН ФУДБАЛЕР ДО ПЕТТИ МАКЕДОНСКИ ИГРАЧ ВО АНГЛИСКАТА ПРЕМИЕРЛИГА