Фајзер

Таг
6Вести

НЕПОЛНА ГОДИНА ПО ПРВИОТ ПОТВРДЕН СЛУЧАЈ, МАКЕДОНИЈА ЈА ПОЧНА ИМУНИЗАЦИЈАТА ПРОТИВ КОВИД-19

МАКЕДОНИЈА ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ ГИ ДОБИЕ ПРВИТЕ ВАКЦИНИ НА „ФАЈЗЕР“, ДОДЕКА БРИТАНИЈА ПОЧНА ДА ЈА ДАВА И ВАКЦИНАТА НА ОКСФОРД

БЕЛГИСКОТО ГРАТЧЕ ПУРС ПОЗНАТО ПО БЕЛИОТ АСПАРАГУС И ПИВОТО „ДУВЕЛ“ СЕГА Е ВО МИСИЈА ДА ГО СПАСИ СВЕТОТ ОД ПАНДЕМИЈАТА

ПРВИТЕ БРИТАНЦИ ЈА ПРИМИЈА ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД-19 НА „ФАЈЗЕР“, ЦЕЛОСЕН ИМУНИТЕТ СЕ СТЕКНУВА ЗА 28 ДЕНА

МАКЕДОНИЈА ДО МАРТ ГИ ОЧЕКУВА ПРВИТЕ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19, „ФАЈЗЕР“ И „МОДЕРНА“ ПОБАРАА ОДОБРУВАЊЕ ОД ЕУ

„ФАЈЗЕР“ ВЕЛИ ДЕКА ЈА РАЗВИЛ ПРВАТА ЕФЕКТИВНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19, КОРИСТЕЈЌИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ПРИСТАП