Факултет за драмски уметности

Таг
4Вести

СТУДЕНТИ ОД ФИЛОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ И ФМУ ЌЕ ИМААТ ЗАЕДНИЧКИ НАСТАП НА 26 АПРИЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ

ЗА ДА СЕ ПОТТИКНАТ ДЕЦАТА ДА ЧИТААТ, ФДУ ПОТПИША ДОГОВОР СО ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“

ПРЕМИЕРА НА „РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОК“, ПРВИОТ КРАТКОМЕТРАЖЕН ФИЛМ ЗА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

РЕЖИСЕРОТ ЛОРДАН ЗАФРАНОВИЌ – ГОСТИН НА КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА