Факултет за музичка уметност

Таг
2Вести

СТУДЕНТИ ОД ФИЛОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ И ФМУ ЌЕ ИМААТ ЗАЕДНИЧКИ НАСТАП НА 26 АПРИЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ

ТАНЦОВ ПЕРФОРМАНС НА МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ И КОРЕОГРАФ ОД СЛОВЕНИЈА ВЕЧЕРВА ВО МОБ