фан

Таг
2Вести

СУПЕРФАН НА „РОЛИНГ СТОУНС“ БИЛ НА НАД 200 КОНЦЕРТИ И ПОСЕДУВА 200.000 ПРЕДМЕТИ ПОВРЗАНИ СО ГРУПАТА

УПАДНАЛ ВО КУЌАТА НА ТЕЈЛОР СВИФТ, ПА СЕ ИСТУШИРАЛ И ПОСПАЛ