фанк

Таг
3Вести

НЕОБЈАВЕН АЛБУМ НА ПРИНС ОД 2010 КОНЕЧНО ЌЕ ИЗЛЕЗЕ ВО ЈУЛИ

ФРЕД ВЕСЛИ, ТРОМБОНИСТОТ НА ЏЕЈМС БРАУН, ЏОРЏ КЛИНТОН И КАУНТ БЕЈЗИ, ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

„ЏЕЗ ФМ“ ГО СЛАВИ 20. РОДЕНДЕН ВО ГОЛЕМ СТИЛ – СО КОНЦЕРТОТ НА ЏЕЗ ФАНК ЛЕГЕНДАТА РОЈ АЈЕРС