„Фантастични ѕверки“

Таг
3Вести

МАДС МИКЕЛСЕН ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ЏОНИ ДЕП ВО „ФАНТАСТИЧНИ ЅВЕРКИ“

ПРЕМИЕРАТА НА „ФАНТАСТИЧНИ ЅВЕРКИ 3“ ОДЛОЖЕНА ЗА 2022, МАДС МИКЕЛСЕН ГО МЕНУВА ЏОНИ ДЕП

ЏОНИ ДЕП ПРИНУДЕН ДА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД СЕРИЈАЛОТ „ФАНТАСТИЧНИ ЅВЕРКИ“