фараон

Таг
2Вести

ВО ЕГИПЕТ ОТКРИЕН ЕДЕН ОД ЧЕТИРИТЕ ИЗГУБЕНИ СОНЧЕВИ ХРАМОВИ СТАР 4.500 ГОДИНИ

ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН РЕНОВИРАНА ОД ШТЕТИТЕ ОД ТУРИСТИТЕ