фараони

Таг
2Вести

ДОВРШЕН ГОЛЕМИОТ ЕГИПЕТСКИ МУЗЕЈ ВО ГИЗА, ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМИОТ МУЗЕЈ НА СВЕТОТ

ВО ЕГИПЕТ ОТКРИЕНА УНИКАТНА ГРОБНИЦА СТАРА 4.400 ГОДИНИ