ЈУАН МЕКГРЕГОР ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ И НА СОПРУГАТА И НА НОВАТА ДЕВОЈКА КОГА ПРИМИ ЗЛАТЕН ГЛОБУС