Фарски Острови

Таг
2Вести

ФАРСКИ ОСТРОВИ ОТВОРААТ МРЕЖА ПОДМОРСКИ ТУНЕЛИ ВО ЧИЈ ЦЕНТАР СЕ НАОЃА КРУЖЕН ТЕК

САМО ЦРНА ГОРА И ФАРСКИ ОСТРОВИ СЕ ИСЧИСТЕНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ ВО ЕВРОПА