Фатих Акин

Таг
2Вести

ДОБИТНИКОТ НА ЗЛАТНА МЕЧКА ФАТИХ АКИН СТИГНА ВО БИТОЛА, УТРЕ ЌЕ ЗБОРУВА ЗА НЕГОВИТЕ ФИЛМОВИ

ДОБИТНИКОТ НА ЗЛАТНА МЕЧКА И ЗЛАТЕН ГЛОБУС, ФАТИХ АКИН ДОАЃА ВО БИТОЛА