Фатумата Дијавара

Таг
3Вести

АФРИКАНСКАТА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА ФАТУМАТА ДИЈАВАРА ЌЕ НАСТАПИ НА Д ФЕСТИВАЛ

ГОЛЕМАТА АФРИКАНСКА ЅВЕЗДА ФАТУМАТА ДИЈАВАРА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ