феминизам

Таг
2Вести

ТЕЛОТО И ТЕЛЕСНОСТА СЕ ВО ФОКУСОТ НА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ПРВО ПА ЖЕНСКО“

ГАЛ ГАДОТ ЌЕ ДОБИЕ ПРИЗНАНИЕ КАКО ЖЕНА КОЈА УРИВА СТЕРЕОТИПИ