Фенди

Таг
3Вести

ЛИНДА ЕВАНЏЕЛИСТА СЕ ВРАТИ ПРЕД КАМЕРИТЕ ПО КОЗМЕТИЧКАТА ПРОЦЕДУРА ШТО ЈА ДЕФОРМИРАШЕ

ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД ЗА „ФЕНДИ“ ПРЕТСТАВЕНА ДЕН ПО НЕГОВАТА СМРТ

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД – МОДНА СУПЕРЅВЕЗДА КОЈА НИКОГАШ НЕ ПРЕСТАНА ДА ТВОРИ