Фестивал „Букстар“

Таг
4Вести

СОФИ ХАНА, НОВАТА АГАТА КРИСТИ, МЕЃУ ГОСТИТЕ НА СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ БУКСТАР

ПИСАТЕЛИ ОД ОСУМ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ГОСТУВААТ НА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА БУКСТАР

ДЕВЕТ ПИСАТЕЛИ ОД ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ ДОАЃААТ НА 7. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКА ЛИТЕРАТУРА „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“

ЛИТЕРАТУРАТА ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ЌЕ БИДЕ ТЕМА НА ШЕСТИОТ ФЕСТИВАЛ „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“ ВО СКОПЈЕ