фестивал „Игор Маџиров“

Таг
2Вести

ГРАН-ПРИ ЗА БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „МОМЧЕТО СО КУФЕРОТ“ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИГОР МАЏИРОВ“

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „ТИВКОТО МОМЧЕ“ ЈА ОСВОИ ГРАН ПРИ НАГРАДАТА НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИГОР МАЏИРОВ“