Фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“

Таг
2Вести

ЗВЕЗДАНА АНГЕЛОВСКА ВТОРПАТ ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА АКТЕРКА НА ФЕСТИВАЛОТ „РИСТО ШИШКОВ“

ВО СТРУМИЦА НА ОТВОРЕНО ПОЧНУВА ФЕСТИВАЛОТ НА КАМЕРЕН ТЕАТАР „РИСТО ШИШКОВ“