Фестивал на музика од светот

Таг
3Вести

ПОРТУГАЛСКИ И БАЛКАНСКИ ЗВУЦИ ЌЕ ПРЕВЛАДУВААТ НА 14. ФЕСТИВАЛ НА МУЗИКА ОД СВЕТОТ ВО БИТОЛА

КУБАНЦИ И БИТОЛЧАНИ ЗАЕДНО ИГРАА ОРО НА ФЕСТИВАЛОТ НА МУЗИКА ОД СВЕТОТ