фестивали

Таг
4Вести

НАСТАПУВААТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ И ПРЕД ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ – МАКЕДОНСКАТА ТРАНС СЦЕНА ИМА МУЗИЧАРИ СО СВЕТСКА КАРИЕРА

АНГЛИСКА ДИЗАЈНЕРКА ПРАВИ ОБЛЕКА ОД ОСТАВЕНИ ШАТОРИ ПО КАМПОВИ И ФЕСТИВАЛИ

ФРАНЦУЗИНКА ДИЗАЈНИРАШЕ ТОАЛЕТ ЗА ЖЕНИ ЗА НАСТАНИ НА ОТВОРЕНО

„МЕДЕНА ЗЕМЈА“ СОБИРА НАГРАДИ НА СВЕТСКИ ФЕСТИВАЛИ И ВЛЕГУВА ВО ТРКАТА ЗА ОСКАР