Фиат

Таг
6Вести

„ФИАТ“ МУ КАЖУВА ЧАО НА „УНО“ ПО 38 ГОДИНИ ПРОИЗВОДСТВО

ЕУ ГО ОДОБРИ СПОЈУВАЊЕТО НА „ФИАТ“, „ПЕЖО“, „СИТРОЕН“ И „ОПЕЛ“ ВО ЕДНА ГРУПА

„ФИАТ“ ДО КРАЈОТ НА 2021 ЌЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРА 60% ОД СВОИТЕ МОДЕЛИ

ЕЛЕКТРИЧНО „ФИЌО“ ДОАЃА ВО 2021, НО ЦЕНАТА НЕМА ДА МУ БИДЕ ПРИМАМЛИВА

„ФИАТ“ МУ ПРЕДЛОЖИ СПОЈУВАЊЕ НА „РЕНО“ ЗА ДА СЕ ДОБИЕ НОВ ЛИДЕР НА СВЕТСКИОТ АВТОПАЗАР

ЗГАСНА ОМИЛЕНИОТ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ „ФИАТ ПУНТО“