фигура

Таг
2Вести

ВИКИНШКА ШАХОВСКА ФИГУРА КУПЕНА ЗА ПЕТ ФУНТИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗА ЕДЕН МИЛИОН

ЕД ШИРАН НАПРАВИ СВОЈА ГЛАВА ОД ЛЕГО КОЦКИ, ПА ЈА ДОНИРАШЕ