Филип Букршлиев

Таг
2Вести

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ТРИОТО НА ФИЛИП БУКРШЛИЕВ СО НАСТАП ВО ЖИВО

ГИТАРИСТОТ ФИЛИП БУКРШЛИЕВ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2021