ГИ ПРЕЖИВУВАВ ТРАУМИТЕ ОД ТИНЕЈЏЕРСТВОТО ЗА ДА ГО СОЗДАДАМ ЛИКОТ НА ЦРНАТА ВДОВИЦА, ВЕЛИ ЛЕДИ ГАГА