филмско студио

Таг
2Вести

„ДИЗНИ“ ПО 85 ГОДИНИ ГО ЗГАСНА БРЕНДОТ „20 СЕНЧУРИ ФОКС“

„ВОРНЕР БРОС“ ЌЕ ГРАДИ ЖИЧНИЦА ОД 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ДО ЗНАКОТ ХОЛИВУД