Филозофскиот филмски фестивал

Таг
2Вести

СО МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „НЕКРСТЕНИ ДЕНОВИ“ ОД ИВО ТРАЈКОВ СЕ ОТВОРА 13. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

СО ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ГЕНЕРАЦИЈА: БУЊУЕЛ, ЛОРКА, ДАЛИ“ ПОЧНУВА ФИЛОЗОФСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ