Фиренца

Таг
3Вести

ФИРЕНЦА ЗАБРАНИ СОБИРАЊЕ И ШЕТАЊЕ НА ПОПУЛАРНИТЕ МЕСТА ПОСЛЕ 21 ЧАСОТ

ФРАНЦУСКИ УМЕТНИК СОЗДАДЕ ОГРОМНА ПУКНАТИНА НА ПАЛАТА ВО ФИРЕНЦА ЗА ДА ПОВИКА НА ОТВОРАЊЕ НА КУЛТУРНИТЕ УСТАНОВИ