физика

Таг
3Вести

ПРОФЕСОРОТ НА БОСТОНСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЗЛАТКО ВАСИЛКОВСКИ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА КНИГА ЗА ПОПУЛАРНА НАУКА НА МАКЕДОНСКИ

МАКЕДОНСКИТЕ УЧЕНИЦИ ОСВОИЈА ЧЕТИРИ МЕДАЛИ НА ТРЕТАТА БАЛКАНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО ФИЗИКА