Флојд Мејведер

Таг
3Вести

МЕЈВЕДЕР НЕ УСПЕА ДА ПОБЕДИ ЈУТЈУБЕР, НО ОЧЕКУВА ДА ЗАРАБОТИ 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ФЛОЈД МЕЈВЕДЕР ЗАКАЖА БОКСЕРСКИ МЕЧ СО ЈУТЈУБЕРОТ ЛОГАН ПОЛ

ЏОРЏ КЛУНИ СТАНА НАЈПЛАТЕН АКТЕР ВО ИСТОРИЈА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕКИЛА