Флорида

Таг
14Вести

ИСКЛУЧИТЕЛНО РЕДОК БЕЛ АЛИГАТОР СЕ РОДИ ВО ФЛОРИДА

НОВИОТ ДОМ НА МЕСИ ВО ФЛОРИДА ВРЕДИ 10,75 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВО ФЛОРИДА Е ТОЛКУ СТУДЕНО ШТО ИГУАНИ ПАЃААТ ОД ДРВЈА

НОВИОТ СТАН НА ЛЕО МЕСИ ОД 7,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ СОДРЖИ 1.000 ШИШИЊА ВИНО

ТРАМП ДОБИ ДОЗВОЛА ОД ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ ДА ЖИВЕЕ ВО СВОЈОТ КЛУБ МАР-А-ЛАГО ВО ФЛОРИДА

НБА ЛИГАТА СЕ ВРАЌА ВО АКЦИЈА, ИГРАЧИТЕ ЌЕ БИДАТ КАКО ВО ЗАТВОР ВО ЗАБАВЕН ПАРК НА „ДИЗНИ“

РЕТКА СИНА ПЧЕЛА ПОВТОРНО ОТКРИЕНА ВО ФЛОРИДА ПОСЛЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

ОРАНГУТАН КОЈ ДОБИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА ПРЕСЕЛЕН ОД АРГЕНТИНА ВО САД

633 НУРКАЧИ ПОСТАВИЈА НОВ ГИНИСОВ РЕКОРД И СОБРАА 1,5 ТОНИ ЃУБРЕ

„ХАРД РОК“ ГРАДИ ХОТЕЛ ВО ОБЛИК НА ГИТАРА – ЌЕ НУДИ ИСКУСТВО НА ЛАС ВЕГАС И БОРА БОРА