„Фолтин“

Таг
8Вести

КОНЦЕРТИ НА „Д ЧИКС“, „ЗИМА БЛУ“, „ФОЛТИН“ НА ВЕЛЕШКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО

„ФОЛТИН“ ГО ПРОМОВИРАШЕ НОВИОТ МИНИАЛБУМ СО ЧЕТИРИ ПЕСНИ (ВИДЕО)

НАЈДОБРОТО ОД ДОМАШНАТА МУЗИЧКА СЦЕНА ВЕЧЕРВА НА „СКОПЈЕ КОЛИНГ“

„ФОЛТИН“ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА 25 МАЈ ВО СКОПЈЕ

ТОА ШТО НОВИТЕ ПЕСНИ СЕ СТАНДАРДНИ, ЗА НАС Е ЕКСПЕРИМЕНТ – „ФОЛТИН“ ГО ПРОМОВИРАШЕ ОСМИОТ АЛБУМ

СКОПСКА ПРОМОЦИЈА НА ПОЕЗИЈАТА ОД ПИЈАН СЛАВЕЈ И СВИРКА НА „ФОЛТИН“

БИТОЛСКА ПРОМОЦИЈА НА ПОЕЗИЈА ОД БРАНКО „ФОЛТИН“

ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ СО „ФОЛТИН“ ВО МКЦ