ФОН

Таг
2Вести

СТУДЕНТИ СО ОНЛАЈН ИЗЛОЖБА СОБИРААТ ПАРИ ЗА ЛАПТОПИ ЗА УЧЕНИЦИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СЛЕДАТ НАСТАВА

СТУДЕНТИТЕ ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА ДИЗАЈН И МУЛТИМЕДИЈА ПРИ ФОН ПО 11. ПАТ ГИ ИЗЛОЖУВААТ СВОИТЕ ДЕЛА