фондација

Таг
5Вести

КОМИЧАРОТ БОБ СЕГЕТ 25 ГОДИНИ ГО ПОДДРЖУВАЛ ИСТРАЖУВАЊЕТО НА РЕТКА БОЛЕСТ ОД КОЈА ПОЧИНА СЕСТРА МУ

НОВ АЛБУМ НА АВИЧИ ИЗЛЕГУВА ЕДНА ГОДИНА ПО НЕГОВАТА СМРТ

НЕ ГО ЗАСЛУЖУВАМ МОЕТО БОГАТСТВО И ЗАТОА ЌЕ МУ ГО ОСТАВАМ НА СВЕТОТ, ВЕЛИ БИЛ ГЕЈТС

МАДОНА СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ГО СЛАВИ 60. РОДЕНДЕН

ЏЕЈН ФОНДА ЌЕ ГО СЛАВИ 80. РОДЕНДЕН СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ТИНЕЈЏЕРСКА БРЕМЕНОСТ