Форд

Таг
12Вести

АМЕРИКАНСКАТА ГОРДОСТ „ФОРД МУСТАНГ“ ДОБИ ЕЛЕКТРИЧНА ВЕРЗИЈА

КОЛИЧКА ЗА СУПЕРМАРКЕТ СО СЕНЗОР ЗА ЗАПИРАЊЕ Е НОВ ИЗУМ НА „ФОРД“

ДУШЕК ШТО ГО ВРАЌА ПАРТНЕРОТ НА НЕГОВАТА СТРАНА ОД КРЕВЕТОТ Е НОВ ИЗУМ НА „ФОРД“

„ФОРД ФОКУС“ ИЗБРАН ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

„ФОРД“ И „ФОЛКСВАГЕН“ ПОТВРДИЈА ДЕКА ЗАЕДНО ЌЕ ПРАВАТ ВОЗИЛА

НОВИОТ „ФОРД МУСТАНГ“ Е ТОЛКУ МОЌЕН ШТО Е ИЛЕГАЛЕН ВО ЈАПОНИЈА

НА ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПСКИ БРЕНДОВИ НЕ ИМ СЕ ДОАЃА НА АВТОСАЕМОТ ВО ДЕТРОИТ ВО ЗИМА

„ФОРД“ ДИЗАЈНИРАШЕ КУЌИЧКА ЗА КУЧИЊА СО ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА

„ФОРД“ РАЗВИВА ВОЗИЛА БЕЗ ВОЗАЧИ КОИ ЌЕ РАЗНЕСУВААТ НАБАВКИ ОД ПРОДАВНИЦИ

КИНЕЗИТЕ ГО НАПРАВИЈА НАЈСКАПИОТ ТЕРЕНЕЦ НА СВЕТОТ