фотографии

Таг
33Вести

САШО СТАВРЕВ ЈА ДОЛОВУВА ПЕЛИСТЕРСКАТА ЗИМСКА РАПСОДИЈА СО СВОИТЕ ФОТОГРАФСКИ РАЗГЛЕДНИЦИ

ЏЕЗ ФОТОГРАФИИ НА ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА УТРЕВЕЧЕР НА ИЗЛОЖБА ВО МКЦ

ИЗЛОЖБА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНИ ФОТОГРАФИИ ОД ОХРИЃАНЕЦОТ ЈОНЧЕ ПОП СТЕФАНИЈА ВО КИНОТЕКАТА

КИНЕСКО ВСЕЛЕНСКО ЛЕТАЛО НАПРАВИ СНИМКИ ОД ЦЕЛИОТ МАРС

МНТ ЈА ПРОМОВИРА МОНОГРАФИЈАТА „ТЕАТАРОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ“

ЖЕНИ ВО НАРОДНИ НОСИИ ДЕНЕС И ПРЕД 100 ГОДИНИ СЕ ТЕМАТА НА ИЗЛОЖБАТА НА ФИЛИП ПЕТКОВСКИ ВО ВЕЛЕС

ВИКТОР СОКОЛОВСКИ СО ФОТОИЗЛОЖБАТА „ПРЕТСТАВА“ ВЕЧЕРВА ВО КИНОТЕКАТА

„ПЕРСЕВЕРАНС“ Е НА МАРС ВЕЌЕ 100 ДЕНА И ДОСЕГА СНИМИ 75.000 ФОТОГРАФИИ

МАРС НИЗ ОБЈЕКТИВОТ НА РОВЕРОТ „ПЕРСЕВЕРАНС“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ТАТЈАНА РАНТАША СЕ ПРЕТСТАВУВА СО ЏЕЗ ФОТОГРАФИИ ВО БЕЛГРАДСКИОТ ДОМ НА МЛАДИ