ФОТОПРИКАЗНАТА НА ТОШЕ ОГЊАНОВ И СРЕБРА ЃОРЃИЈЕВСКА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ НА ИЗЛОЖБА ВО КИНОТЕКАТА