Франкфурт

Таг
3Вести

ПРВИОТ МУЗЕЈ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА ВО ЕВРОПА СЕ ОТВОРА ВО ФРАНКФУРТ

400 НАСЛОВИ ОД 100 МАКЕДОНСКИ ПИСАТЕЛИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА САЕМОТ НА КНИГА ВО ФРАНКФУРТ

ЕВРОПСКИТЕ КОМПАНИИ СЕ ВРТАТ КОН ЕЛЕКТРИЧНА ИДНИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД АВТОСАЕМОТ ВО ФРАНКФУРТ