ФРЕД ВЕСЛИ, ТРОМБОНИСТОТ НА ЏЕЈМС БРАУН, ЏОРЏ КЛИНТОН И КАУНТ БЕЈЗИ, ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ