Фреди Меркјури

Таг
15Вести

ПИЈАНО НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 1,7 МИЛИОНИ ФУНТИ, ВО ПОНУДА СЕ НАД 1.450 ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ

ЌЕ СЕ ПРОДАВА КОЛЕКЦИЈАТА ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ШТО НЕГОВАТА ПРИЈАТЕЛКА МЕРИ ОСТИН ГИ ЧУВАШЕ 30 ГОДИНИ

„КВИН“ ОБЈАВИ ИЗГУБЕНА ПЕСНА СО ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ОД 1988

ПО ОСУМ ГОДИНИ ОБИДИ, ФАН НА „КВИН“ СЕ ИЗБОРИ ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ДА ДОБИЕ СТАТУА ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

30 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ – НЕ ПОМИНУВА ДЕН ДА НЕ ПОМИСЛАМ НА НЕГО, ВЕЛИ БРАЈАН МЕЈ

ИЗГУБЕНА ПЕСНА ОД ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ПРЕМИЕРНО ПУШТЕНА ПО 33 ГОДИНИ

„БОЕМСКА РАПСОДИЈА“ ДОАЃА ВО КИНА БЕЗ ГЕЈ СЦЕНИТЕ

НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ КАКО ФРЕДИ, НАЈМАЛКУ ЈАС, ВЕЛИ РАМИ МАЛЕК, ПРВИОТ ОСКАРОВЕЦ СО АРАПСКО ПОТЕКЛО

„БОЕМСКА РАПСОДИЈА“ СЕГА Е ВТОРИОТ НАЈУСПЕШЕН МУЗИЧКИ БИОГРАФСКИ ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

РАМИ МАЛЕК ПОЧНАЛ ДА НОСИ ЛАЖНИ ЗАБИ ЕДНА ГОДИНА ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА СНИМАЊЕТО НА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА“