фризури

Таг
2Вести

ВО ЧЕСТ НА ВТОРИОТ САМИТ, БЕРБЕР ОД ВИЕТНАМ ПРАВИ БЕСПЛАТНИ ФРИЗУРИ ВО СТИЛОТ НА ТРАМП И КИМ